Summa sidvisningar

onsdag 9 november 2011

film X 2

ja så var Emil sjuk, så han har varit hemma igår och idag. Men idag är han feberfri så vi hoppas att han ska kunna gå till skolan imorgon igen.

Men om man är lite sjukling måste man ju ha film mys
Så nu har vi sett


Efter att ha förlorat sina två bröder i en kamp med en björn, svär Denahi att hämnas! Han tänker göra allt för att hitta björnen som tagit hans älskade bröder från honom. Men vad han inte vet är att hans yngste bror Kenai faktiskt lever - men han har förvandlats till en björn av De Stora Andarna. Utan att veta det jagar Denahi alltså sin egen bror!
För att klara sig får Kenai hjälp av Koda, en tuff och sprallig björnunge som vet hur man överlever i naturen. Tillsammans med de två inte så snabbtänkta älgarna Rutt och Tuck hjälps de åt att klara sig genom vildmarken, alla faror och utmaningar. Men Denahi kommer allt närmare och Kenai måste snabbt hitta berget där "ljuset nuddar jorden". Bara där kan han förvandlas tillbaka till människa igen...
Följ med till den storslagna vildmarken, till den plats där mystiken lever och den tid då Disneys Björnbröder utspelar sig. Ett spännande äventyr fyllt av vänskap, värme och härlig musik av Oscarvinnaren Phil Collins!

Ja och den är ju helt underbar fast vi nu har sett den 3 ggr på 2 dagar så gråter jag fortfarande en liten skvätt på det känsligaste stället..

Så när jag ändå hyrde film till sjuklingen så hyrde jag en film till mig och Andreas också.

Så igår kväll såg vi

Ett cykelbud ser hur en flicka blir brutalt överfallen och indragen i en skåpbil. Hon larmar polisen direkt, men tyvärr hittas flickan för sent. Det visar sig att den mördade flickan har blivit utsatt för ett grovt sexualbrott. Kriminalinspektör Irene Huss och resten av teamet börjar leta efter mördaren, men har väldigt få ledtrådar att gå på. När ytterligare en ung tjej mördas på liknande sätt så inser teamet att de har att göra med ett sexuellt rovdjur. Hur får han kontakt med flickorna? Varför går de med på att träffa honom? Varför har de speciella underkläder på sig?

 Den var ganska bra, men jag tycker ganska ofta att Irene Huss filmerna är lite väl klumpiga, hon ska liksom alltid missa något och råka illa ut. Men filmen i sig var bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar